Българският ски курорт Боровец е обявен за най-изгодната дестинация в Европа

...
Българският ски курорт Боровец е обявен за най-изгодната дестинация в Европа
Коментари Харесай

Чужденци отличиха наш курорт като най-изгодната ски дестинация в Европа

Българският ски курорт Боровец е разгласен за най-изгодната дестинация в Европа за английските скиори, съгласно най-новото изследване на " Пост Офис Травъл Мъни " (Post Office Travel Money), което обгръща 32 европейски курорта, сравнявайки цените им за съществени съставни елементи на ски почивка - едноседмична въжен превоз карта, ски съоръжение, шест обяда и образование в ски учебно заведение, написа " Дейли мейл ".

Посетител на Боровец би трябвало приблизително да заплати за изброените услуги 506 британски лири, с което българският курорт се подрежда преди всичко измежду най-евтините за британците ски дестинации в Европа.

На второ място е италианският Бардонекия, за който британец ще би трябвало да отдели 512 британски лири, до момента в който на третото място остава за различен български курорт - Банско, който ще коства 537 британски лири на искащите да карат там ски.

На другия завършек на скалата - най-скъпият планински курорт в Европа е швейцарският Цермат, струващ 1367 британски лири за едноседмичен престой.

Въпреки че Боровец и Банско заемат надлежно 1-во и 3-то място измежду най-евтините курорти в класацията, специалистите регистрират, че по отношение на предходната година в този момент цените в тях са скочили, надлежно с 12,8 на 100 и 7 на 100.

Когато става въпрос за фамилни ски почивки, Банско е разгласен за най-изгоден за британците - сходно на предходната година - с цена от 1547 британски лири за четиричленно семейство. 

Българският курорт е с съвсем 12 на 100 по-изгоден от втория най-евтин фамилен курорт, италианския Бардонекия, за който четиричленно английско домакинство би трябвало да похарчи 1749 британски лири.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР